Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Tallikukkula on 2008 lopussa perustettu myyntitalli, että hoitotalli. Meillä ei tallilla ole tiettyä rotua jota kasvattaisimme, mutta kyllä täällä varsojakin aika-ajoittain syntyy. Tallikukkulasta löytyy hevosia shettiksestä tinkeriin. Eli varmasti jokaiselle jotain. Suurimmaksi osaksi täällä on myyntäviä eläimiä, mutta kyllä pienimuotoista hoitotalliakin pyöritetään.

Historia

Sofia etsi maalta pientä taloa itselleen ja tallia hevoselleen. Hän löysi aikas ison, mutta ränsistyneen tallin. Siitä alkoi todella iso remontti, joka saatiin valmiiksi vasta kahden vuoden päästä. Hienoon ja isoon talliin pääsi asustamaan ensiksi Sofian hevonen Chamir ja pian tämän jälkeen myös muut ponit ja hevoset, jotka Sofia osti aluksi Chamirin kaveriksi ja sitten ratsastuskouluun. Näin Tallikukkula sai alkunsa.

Alue:

Tallikukkula sijaitsee Pohjanmaan lakeuksilla pienen kukkulan päällä: niin kui nimikin kertoo. Lähellä (2km) tallia on kaunis järvi, jossa hevosia voi uittaa. Maastot ympäröivät tallia sillä maastopolkuja on kahdeksan joista pisin on 27 km pitkä. Suurta autotietä ei ole kuin 7 km päässä.

Pihapiiri:

Tallilla on yksi maneesi, joka on normaalin koulukentän pituinen ja levyinen. Kaksi hiekkakenttää, jotka on molemmat aidattu. Laitumia on kymmenen, mutta kaksi niistä on isoja kesälaitumia. Erikseen ratsastajille on oma talo. Siellä on suihkut, vessat, pieni keittiö ja 12 sänkyä. Tämä talo toimii myös leirimökkinä. Tallin omistajan Sofian talo on aivan tallin vieressä.

Talli:

Talleja on kaksi toinen on myyntihevosille ja yksityisityisille ja toinen tuntihevosille. Molemmissa on pesumahdollisuus ja siisti satulahuone. Tuntihevosille tarkoitetusta tallista löydät rehuvarastot ihan sisäänkäynnin vierestä. Heinävarasto taas on vintillä. Vintille menevät portaat ovat rehuvaraston vieressä.

kuvat näet kuvia kohdasta.

©2019 Tallikukkula - suntuubi.com