Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Junghengste_Mix50870.JPG
Tallikukkula on jo kohta vuoden myynyt hevosia, poneja ja koiria. Myynin syynä on yleensä jotkin hevosen tarpeet joita en täällä pysty totettumaan. Etsin jokaiselle rakkaalle hevoselleni pysyvää ja huolehtivaa kotia. En kuitenkaan jätä hevosiani kylmiltään uuteen paikkaan vaan tulen katsomaan sitä parin kuukauden välein. Syynä tähän on myös tallin tarkastaminen (onko toiminnassa). Niin useasti myyn hevosen ihmisille, jotka lupaavat rakastavan ja pysyvän kodin, mutta kappas kummaa parin kuukauden päästä talli on hylätty tai sitä ei ole enää olemassa. Nyt siis muistutan kaikkia jotka miettivät ostamista: Jos tallisi toiminta hiipuu ja päätät lopettaa tallin ilmoita minulle siitä, koska haluan hevosen takaisin.
Tässä on myyntiehdot, jotka on luetteva ennen hevosen ostamista!
Hevosen osto

sääntöjä

- Yksi ihminen voi ostaa enintään neljä hevosta yhteen paikkaan.

- Luonnetta ja muuta kohtaa saa pidentää, mutta pääpiirteet on pysyttävä samoina. Myös hevoselle saa keksiä virallisen nimen ja koulutustason. 

- Hevosen ostettuasi sen kuvan alla on luettava kasvattaja: Tallikukkula.

- Kuvan alla on oltava copy, joka on jo valmiiksi kaikissa kuvissa jotka täältä on ostettu.

- Jos tallisi/kennelisi lopettaa toiminnan muista ilmoittaa siitä minulle, koska saatan haluta hevosen/koiran takaisin.

- ÄLÄ SUORALINKITÄ KUVIA!! Ostettuasi hevosen tallenna sen kuva tietokoneellesi ja sitten siirrät sen sieltä omille sivuillesi. Jos vain kopioit ja liität kuvan sivuillesi se häviää, kun itse poistan kuvan sivuiltani.

- Vaikka ostat hevosia niin ei se oikeasti mitään maksa. Tämähän on virtuaalitalli.

Ohjeita

- Myytävät hevoset ja koirat löydät tästä.

- Löydettyäsi haluamasi hevosen tai koiran kysy ostoviekkussa voitko ostaa sen.

-Älä tottele viimeistä käskyä vaan kirjoita ostopyyntösi perään Tallikukkula auttaa minua löytämään unelmien hevoseni.

- Jos haluat viedä täältä ostamasi hevosen jonnekkin yksityiseksi sinun täytyy kertoa omistajalle mistä hän hevosen tiedot kopioisi (hevosen nimi ja tallin osoite). Pidä itse huoli siitä, että omistaja kopioi hevosen sivuilleen. Minulle on myös ilmoitettava mihin hevonen muuttaa.

-  Kerro kun kuvat on tallennettu sivustollesi, jotta voin poistaa hevoset tallilta. Muista kuitenkin, että tulen aina varmistamaan, että kaikki on tehty oikein.

- Kun olen antanut luvan (voin myös kieltäytyä) kopioi kuvat sivuillesi aiempien ohjeiden mukaan. Eli tallenna kuva tietokoneellesi ja siirrä sieltä kuva sivullesi paitsi jos haluat hevosesi johonkin talliin yksäriksi jolloin omistaja kopioi hevosen.

-Jotta olen varma, että olet lukenut säännöt tarkkaan laita osto pyynnön jälkeen: "Tallikukkula ei myy hevosia rahasta vaan hevosen hyvinvoinnin parantamiseksi"