Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Seahorse Riding Wüste 120683
Tallikukkula järjestää myös kesäisin ja talvisin vaelluksia. Niissä ratsastaja pystyy nauttimaan hevosesta, että mahtavista maastoista. Luonnon ja hevosten kanssa kaikki murheet katoavat! Veitä rauhallinen ja ilon täytteinen päivä maastoillessa Tallikukkulassa! Pitkät maastoretket houkuttelevat kaikkia, joten paikat ovat yleensä aivan täynnä. Valitsemme maastohevosiksi luotettavat ja kylmäpäiset hevoset, jotta onnettomuuksilta vältyttäisiin.
Reitit:
Kesällä 3h retki - Lähdemme tallipihasta käynnillä. Kuljemme jonkun vartin ja siirrymme raviin. Käymme rannalla laukkaamassa ja uittamassa hevosia. Menemme sieltä metsän siimekseen upeille putouksille ja juotamme hevoset. Kuljemme rauhallista maastotietä takaisin.
Kesällä 1 vrk retki - Otamme aamulla eväät makuupussit ja teltat mukaan ja suuntaamme yhdeksältä metsään. Noin 3h pysähdymme purolle, jossa hevoset jouvat ja me ihmiset laitamme jotain pientä suuhun. Jatkamme matkaa 30 min päästä kohti läheistä vuorta. Vuorille kulkeminen vie kuitenkin neljä tuntia eikä matkan varrella ole joumapaikkaa, joten menemme vain käyntiä. Pääsemme vuoren juurelle ja päästemme hevoset laitumelle ja lammelle juomaan. Me taas teemme itsellemme leirin ja ruuan. Muutaman tunnin päästä nousemme vuorelle kävellen ja ihailemme maisemia. Ihanan päivän päätteksi menemme hevosten kanssa lammelle uimaan. Nukumme hyvin ja lähdemme jo kuudelta matkaan, jotta näemme auringon nousun. Laukkailemme takaisin päin enemmän.
Talvella 3h retki - Lähdemme tallipihasta yhdeltä. Kuljemme metsä polkuja pitkin isolle aukiolle, jossa laukkaamme pakkas tuulessa. Suuntaamme sieltä järvelle ja kuljemme sen yli (jos vain on tarpeeksi jäätynyt). Käännymme takaisin päin ja hyppäämme pienen maastoradan.
Talvella 1 vrk retki - Lähdemme yhdeltätoista hyvin lämpimät vaatteet päällämme. Kuljemme metsään ja siellä ylitämme joen jään päältä (jos ei jäätä sillalta). Suuntamme kohti metsän siimestä, kunnes pääsemme mökkien ja laidunten luokse. Siellä koitamme hiihtoratsastusta ja yövymme mökeissä ja hevoset pihatossa. Aamulla nukumme pitkään ja lähdemme leppoisasti kävellen takaisin päin.

©2019 Tallikukkula - suntuubi.com