Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallikukkula järjestää myös ratsastustunteja hoitajien ja yksityisten omistajien iloksi. Olemme hyvin tarkkoja turvallisuudesta. Yksikään ratsastaja tai hevonen ei luokkaannu huonon varustuksen takia. Siksi jokainen ratsastaja käyttää ratsastushanskoja, kypärää ja turvaliiviä. Hevosella on myös oltava aina suojat tai pintelit. Jos et omista kypärää tai turvaliiviä tallilta saa lainaksi. Jos huomaat, että hevonen käyttäytyy tai liikkuu jotenkin omituisesti ilmoita siitä heti, sillä tunneille ei tule kipeitä hevosia (eikä ratsastajia). Vaikka säännöt ovatkin tiukat, Tallikukkulassa ratsastaminen on sen arvoista! Käytössäsi on kaikki kilparatsut ja ponipallerot.

Tuntilista ei ole säännöllinen, koska osallistujia on liian vähän. Jos haluat osallistua tunneille ilmoita hevonen jolla haluat osallistua ja tunnin aihe normaalissaviekussaYhdelle tunninlle on osallistuttava vähintään kaksi ratsastajaa ja enintään kolme. Sinun on myös kirjoittetava pieni tarina ratsastustunnistasi. Silti lajit ovat mitä monipuolisimmat: esteratsastus, kouluratsastus, maastoratsastus ja vikellys.

Esteratsastus - Aluksi lämmittely, sitten hypitää esteitä ratsastajien tason mukaan. Myös peniä kordinaatisto tehtäviä voidaan tehdä, kuten ratsastetaan ilman käsiä maapuomien yli.

Kouluratsastus - Lämmitellään ja taivutellaan hevoset hyvin. Mennään eri koululiikkeitä ja ratoja (tötsien pujottelu).

Maastoratsastus - Aluksi ollaan kentällä ja tehdään normaaleja juttuja kuten laukan nostoja ja voltteja. Mennään sen jälkeen maastoon. Ravataan ja laukataan pikku pätkä kunnes käännytään takaisin ja kuljetaan vain käyntiä.

Vikellys - Toiselta nimeltään tempputunti. Tehdään yleensä niin, että mennään ilman satulaa. Ravataan, laukataan ja hypätään pieniä esteitä. Joskus myös noustaan seisomaan hevosen selän päälle. Yleisin juttu on, mitä tehdään "maailmanympärys matka".

ratsastaja
hevonen
Julia
Storm
Ama
Nekkuli Fagita

©2019 Tallikukkula - suntuubi.com